Despre noi

Despre noi

CINE SUNTEM

Suntem o companie dinamică, specializată în ornamente arhitecturale pentru fațade. Ne considerăm artizani, firi artistice, de aceea ne place să ne numim ATELIER DE CREAȚIE.

Suntem foarte fericiți ca putem combina pasiunea cu munca. Că munca noastră este pasiunea de a crea frumosul și pasiunea noastră este munca dusă la maximum de calitate.

Prin Afacerea noastră dorim, dincolo de crearea de profit, să investim într-o cultură a prețuirii detaliilor. Ele dau culoare și frumusețe monotoniei arhitecturale care poate exista într-un loc. Credem ca detaliile chiar fac diferența.

Atelierul nostru a început să producă ornamente în 2009, când ne-am apucat de restaurarea ornamentelor unei clădiri istorice. În această perioadă am folosit toate materialele posibile din care se pot crea ornamente arhitecturale (ipsos, ciment, rășini, polistiren, ec). Pentru că în piață s-a creat o cerere din ce în ce mai mare pentru produsele din polistiren, ne-am specializat în acest tip de produse. Acum cu mândrie putem spune că am reușit sa ne poziționăm la un nivel înalt de complexitate a produselor.

SCOPUL NOSTRU

Dincolo de gestionarea și dezvoltarea unei afaceri, scopul nostru este de a “livra”, CU PAȘI MĂRUNȚI DAR SIGURI, o cultură a ornamentelor și a detaliilor arhitecturale.

Tu iți imaginezi și noi producem! În DECOSTIREN venim la muncă în fiecare zi pentru că vrem să rezolvăm problema inesteticii arhitecturale.

Ți s-a întâmplat să mergi pe stradă și să rămâi blocat în fața unei clădiri admirându-i detaliile, liniile și culorile? Asta se întâmplă din cauza FAȚADEI. Aceasta este fața clădirii. Fațada este un element important pentru orice proiect arhitectural elaborat.

Gama DECOSTIREN PRODUSE EXTERIOR oferă o gamă largă de ornamente arhitecturale decorative din polistiren de înaltă densitate acoperite cu straturi de rășini și nisipuri de cuarț. Colaborarea cu DECOSTIERN va fi decizia perfectă în decorarea fațadei dvs.!

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!

Contactați-ne