Lucrează cu noi

Lucrează cu noi

SERVICII OFERITE

Compania DECOSTIREN îți stă la dispoziție cu servicii de înaltă calitate și o echipă profesionistă.

CONSULTANȚĂ GRATIS – Echipa noastră se află la dispoziția ta cu mare plăcere. Îți ascultăm ideile, dorințele și vom veni cu propuneri concrete. Nu te vom lăsa să dai OK pana nu ești cu inima împăcată asupra proiectului.

DEPLASARE CONSULTANT – Dacă proiectul este unul complex, ne deplasăm cu plăcere în șantier și urmărim buna desfășurare a lucrării. Dacă este necesar, facem un training cu echipa de montaj.

LIVRARE GRATIS – Îți aducem produsele acasă, cu mașinile noastre sau prin curier rapid, indiferent de cantitate.

RANDĂRI – La cerere executăm, contra cost, randarea 3D conform concluziilor rezultate în urma discuției noastre. Simularea va fi BONUS dacă batem palma.

La cerere oferim MOSTRE GRATIS pentru a fi testate la fața locului pe șantier.

Îți recomandăm un ARHITECT sau DESIGNER specializat pe stilul dorit pentru proiectul tău.

Dacă ai un proiect gata pregătit, iți facilităm MOSTRE CONFORM LUI.

Dacă ți-a plăcut o casă din orașul tău, ne trimiți o fotografie și noi ADAPTĂM elementele pe modelul casei tale.

DE CE NOI

Avem la activ sute de mii de metri liniari de produs și zeci de mii de metri cubi de materie primă. Dăm viață fațadelor, transformând ziduri în adevărate lucrări de artă.

Îți faci CASĂ și nu știi cum să îi aplici acea “atingere personală” fațadei sau interiorului? Te poți folosi de larga noastră experiență pentru a transforma construcția ta înr-o adevărată lucrare de artă, unică și originală. Experiența noastră de pe tot teritoriul României ne este de folos în a găsi modelul de fațadă personalizat și în același timp specific zonei în care locuiești.

Ești ARHITECT sau DESIGNER și te frământa proiectul acela imposibil? Noi avem deschiderea, capacitatea și dorința de a realiza orice idee. Nu ne ferim de lucrurile complexe, defapt, COMPLEXITATEA ne motivează și ne diferențiază de concurență. Ne-am bucura să ne dezvălui proiectul pe care îl schițează imaginația ta. Limitele noastre sunt trasate doar de imaginația ta.

Ești DEZVOLTATOR sau CONSTRUCTOR și vrei să vinzi înaintea concurenței și cu preț mai bun? Adaugă clădirilor tale detaliile care o să facă diferita. Detaliile atrag privirile și înmoaie inima. Noi, ca artizani ai detaliilor, credem ca “marile diferite le fac micile detalii”. Suntem dispuși să iți oferim produse personalizate, specifice proiectului și imaginației tale.

Ai un DEPOZIT sau un MAGAZIN și vrei să oferi clienților tăi ceva în plus? Am fi incantați să te avem colaborator zonal, indiferent unde te afli. Te putem ajuta cu expozoare, materiale personalizate pentru showroom-ul sau magazinul tău. Piața evoluează, clienții sunt tot mai educați și mai exigenți, de aceea vrem să te ajutăm să crești odată cu piața și clientul.

PARTENERI, CLIENȚI & COLABORATORI

Care sunt AVANTAJELE colaborării cu noi?

– Producem produse personalizate, special pentru tine;
– Îți garantăm o soluție, indiferent de complexitate;
– Îți punem la dispoziție 10 ani de experiență, să profiți de ea;
– Suntem deschiși la a asculta propunerile, recomandările și criticile tale;
– Ne place să ascultăm și să dialogăm, de aceea vrem să auzim modalitatea de colaborare pe care o dorești;

– Nu credem în vânzarea anonimă, vrem să iți oferim loialitatea noastră până la sfârșitul proiectului;
– Nu oferim doar produse, ne punem pe noi la dispoziția ta;
– Avem tehnologie de ultimă generație, capacitate mare de producție și implicit temeni scurți de execuție;
– Nu credem în cuvântul “Imposibil”.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!

Contactați-ne